Bouwmaterialen online bestellen

Electra

Benodigde bouwmaterialen online bestellen

Naast verschillende houtsoorten vindt u andere producten in onze houthandel. Bij Schoonhorster Houthandel vinden wij het belangrijk dat u alle benodigde bouwmaterialen voor uw project op één plek online kan bestellen, zodat u niet bij verschillende winkels langs hoeft te gaan. 

Assortiment Schoonhorster Houthandel

In ons assortiment vindt u ten eerste een aantal verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan VurenhoutDouglashoutMeranti en Red Cedar. Deze houtsoorten hebben wij in balken en planken in verschillende afmetingen. Ons hout is geschikt voor alle projecten in en om het huis. Dit gaat van een schutting of veranda naar raamkozijnen. Onze specialisten in de winkel helpen u graag aan het juiste hout voor uw project.

Daarnaast heeft u mogelijk specifiek bouwmateriaal nodig om daadwerkelijk met uw project bezig te kunnen. Wij hebben bijvoorbeeld diverse bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, pluggen, ankers, lijm en kit. Plinten, lijsten en profielen zijn ook bouwmaterialen die u bij ons online kunt bestellen.

Wij hebben dakbedekking van hoge kwaliteit: een Royal onderlaag en een Royal bitumen toplaag. Isolatie is ook belangrijk bij dakbedekking, daarom hebben wij dit ook in ons assortiment. Bijvoorbeeld Isolatie van 10 of 12 centimeter of producten van Jackodur.

 

Andere bouwmaterialen zijn beton, bouwfolies, elektra en schilders– en stucadoorsmaterialen

Voor het actuele aanbod kijkt u in onze webshop. 

Online bestellen bij Schoonhorster Houthandel

Bij Schoonhorster Houthandel kunt u eenvoudig uw benodigde bouwmaterialen online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje en reken aan het einde af met de door u gekozen betaalmethode. Uw bestelling kunt u vervolgens ophalen in onze houthandel. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen wij het vervoer regelen. Dit gebeurt enkel in overleg.