Bouwmaterialen online kopen

Electra

Bouwmaterialen online kopen

Bij Schoonhorster Houthandel kunt u verschillende soorten hout- en bouwmaterialen online kopen. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten hout:

          Vurenhout, wordt voornamelijk gebruikt voor constructieve doeleinden en is eenvoudig te bewerken.

          Douglashout, dit is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten

          Meranti, dit duurzame houtsoort is goed te bewerken met een fijne afwerking

          Red cedar

Daarnaast hebben we alle bouwmaterialen in huis, zodat u uw bouwproject in één keer kan realiseren. Deze bouwmaterialen zijn online te koop, maar ook in onze houthandel in Barneveld.

          Isolatie

          Beton

          Plaatmateriaal

          Dakbedekking

U kunt alle bouwmaterialen online kopen, zodat u alles overzichtelijk op een plek heeft. Daarnaast kunnen wij overleggen of u uw bestelling bij ons ophaalt in Barneveld of dat wij het bij u thuis afleveren. 

Slider Van - Schoonhorster Houthandel

Waarom bouwmaterialen online kopen bij Schoonhorster Houthandel?

Schoonhorster Houthandel uit Barneveld heeft alle materialen in huis voor uw bouwproject. Vaak moet u langs verschillende bouwmarkten voor verschillende producten, maar wij hebben standaard alles in huis. Daarnaast willen wij alleen de beste kwaliteit. Wij kiezen ons hout zorgvuldig, net als onze bouwmaterialen. Onze balken en planken zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Wij hanteren scherpe tarieven over ons hele assortiment. De bestelling kan via de webshop, maar ook per e-mail of telefoon. De laatste twee zorgen voor extra persoonlijk contact. Hier heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Dankzij jarenlange ervaring in de houtsector kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Openingstijden en contact

Op weekdagen zijn wij tussen 8 en 17 uur geopend. Op zaterdag in de ochtend en op zondag zijn wij gesloten. Na 17 uur doordeweeks zijn wij wel te bereiken via WhatsApp of e-mail om al uw vragen over hout- en bouwmaterialen online kopen te beantwoorden.

CONTACTINFORMATIE

Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

0342 – 219 065

Info@schoonhorsterhouthandel.nl