Douglas hout veranda

Douglas hout veranda

Wilt u een veranda van douglas hout maken? Bestel bij Schoonhorster Houthandel alle benodigde materialen.

Douglas houten veranda

Een luxe douglas houten veranda is niet alleen mooi, maar door het sterke materiaal biedt ook beschutting. Daarnaast vergroot het uw woonoppervlakte en kunt u vaker buiten zitten. Een houten veranda oogt luxe, maar ook robuust en stoer door het strakke hout. Er zijn verschillende stijlen zoals: dit zijn de klassieke veranda, moderne veranda of de landelijke veranda. De stijl is belangrijk, omdat het moet passen bij de stijl van uw huis en uw eigen wensen.

Kwaliteit bij Schoonhorster Houthandel

Het douglas hout in onze houthandel is van de beste kwaliteit en dus geschikt voor uw veranda. Douglas hout is makkelijk om mee te werken. Onbehandeld douglas hout gaat zo’n tien tot vijftien jaar mee. Wanneer u het hout wel behandelt, kan dat met beits. Douglas hout is geelachtig en vergrijst met de jaren als het onbehandeld blijft. Het staat bekend om een robuuste uitstraling en het is niet buigzaam. Daarom is het uiterst geschikt voor een veranda.

Douglas hout bestellen bij Schoonhorster Houthandel

Schoonhorster Houthandel heeft alle benodigde materialen in huis om een veranda van douglas hout te maken. Daarnaast hebben wij kennis van de bouw van veranda’s en kunnen u goed helpen en deskundig adviseren. U mag Schoonhorster Houthandel vragen bij het monteren van uw veranda. Wij hebben al jarenlange ervaring. Wilt u de veranda zelf in elkaar zetten, dan helpen wij natuurlijk bij het vergaren van alle materialen en het douglas hout. Ook voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht.

Kies zelf hoe u uw bestelling plaatst. Dat kan door bij ons langs te komen tijdens kantoortijden in Barneveld of door uw bestelling per telefoon of e-mail door te geven. Uw bestelling kunt u afhalen in Barneveld of in overleg laten bezorgen.

Adres Houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Tel:
0342 – 219 065 
E-mail: info@schoonhorsterhouthandel.nl