Hout bestellen

Hout bestellen

Bent u op zoek naar een partij waarbij u hout kunt bestellen? Welkom bij de Schoonhorster Houthandel. We zijn gevestigd in Barneveld, maar actief in de wijde omgeving. U kunt uw bestelling zelf afhalen of in overleg laten bezorgen. Al ons hout kunnen we voor een scherpe prijs aanbieden door onze grote inkoop. Ons complete assortiment biedt u de mogelijkheid om alle benodigdheden voor uw bouwproject in één keer te bestellen.

Header background image

Hout bestellen

U kunt uw hout online bestellen. Hiernaast kunt u tijdens kantoortijden bij ons langskomen in Barneveld om uw bestelling door te geven. Iedere zaterdag kunt u het bestelde hout bij ons afhalen (of laat het te bestellen hout in overleg bezorgen). Of het nu gaan om een enkele balk, houten platen, houten planken of een uitgebreide bestelling: u bent altijd welkom. Ons assortiment hout dat u kunt bestellen bestaat uit:

Vurenhout
Vurenhout is bij uitstek geschikt voor constructieve doeleinden. Maar ook voor meubels, vloeren en deuren wordt vurenhout veel gebruikt. Het hout is stabiel, maar ook elastisch en daardoor gemakkelijk te bewerken.

Douglas hout
Douglas hout is een van de hardste houtsoorten van Europa. Het hout leeft (net als Vurenhout) en heeft een grove nerf. Hierdoor kunt u projecten met een robuuste uitstraling realiseren met douglas hout.

Meranti hout
Meranti hout is duurzaam en gaat tientallen jaren mee. Het leent zich uitstekend voor het maken van details in/met het hout. Het hout is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Meranti hout is populair bij bezoekers die hout bestellen.

Red cedar
Onder het hout wat u kunt bestellen, valt ook Red Cedar. We bieden zowel rift gezaagde boeilijsten als rift rabat gevelbekleding aan.

Plaatmateriaal
Bij vrijwel ieder bouwproject komt plaatmateriaal van pas. Om een wandje dicht te timmeren of bij dakisolatie. We hebben diverse soorten platen en afmetingen op voorraad.

Overige benodigdheden
Overige benodigdheden voor de realisatie van uw project die u kunt bestellen zijn onder andere: isolatie, elektra, PVC, beton of hardsteen poeren en banden, zakgoed, glasprofielen, dakbedekking, zink en bevestigingsmaterialen.

Bestelling plaatsen

Wilt u uw hout bestellen bij onze Barneveldse Houthandel? Kom dan langs tijdens onze openingstijden, of bel of mail.

Adres Schoonhorster Houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Telefoon: 0342 – 219 065
E-mail:
Info@schoonhorsterhouthandel.nl