Hout en bouwmaterialen

Contact-Adres info

Hout en bouwmaterialen

Bij Schoonhorster Houthandel vindt u niet alleen hout, maar ook alle bouwmaterialen die u nodig hebt voor uw project. Wij vinden het namelijk net zo handig dat u alle bouwmaterialen op één plek kan vinden, al helemaal met verschillende soorten hout. Schoonhorster Houthandel is daarom een leuk uitstapje, want echt alles is hier te vinden!

Hout

Als eerste vindt u natuurlijk hout in de houthandel. U heeft keuze uit vurenhout, douglashout, meranti en red cedar.

Vurenhout wordt met name gebruikt voor constructieve doeleinden en is eenvoudig te bewerken. Douglashout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft een matig tot grove nerf. Meranti is een duurzame houtsoort met rode ondertoon is goed te bewerken met een fijne afwerking. 

Vuren balken

Bouwmaterialen

Naast hout bestaat ons assortiment dus ook alle mogelijke bouwmaterialen. Dit gaat van plaatmateriaal en glasprofielen naar elektra en beton. En zo goed als alles dat daartussen zit. Er is zelfs keuze uit dakbedekking, veel hoger kan het niet. Verder bieden wij isolatiemateriaal, PVC, zakgoed, zink en verschillende bevestigingsmaterialen aan.

 

Verder geven wij u, naast uw materialen, graag deskundig advies mee naar huis. En natuurlijk een scherpe prijs, daar kunt u zeker op rekenen. Lukt het u niet om uw hout en bouwmaterialen mee te nemen naar huis? Dan kunnen wij de producten ook voor u bezorgen, hiervoor kunt u ons mailen, bellen of een medewerker op locatie vragen naar de mogelijkheden.

Bevestigingsmaterialen

Contact

U kunt uw hout en bouwmaterialen online kopen, maar ook kunt u ons vinden in Barneveld. Deze kunt u ook al via e-mail en telefoon bestellen en zes dagen per week afhalen. Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdagochtend tussen 08:00 en 12:00. In de avonduren zijn wij bereikbaar via Whatsapp. Op zondag zijn wij gesloten en ook niet bereikbaar. Op maandagochtend verwelkomen wij uw Whatsappje of uw mailtje met een brede glimlach! Als u naar de houthandel zelf komt, komt daar natuurlijk ook nog een kop koffie bij. Wij zien u graag!

Telefoonnummer: 0342 – 219 065

E-mail: info@schoonhorsterhouthandel.nl

Adres: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld