Houten platen kopen

Houten platen kopen

Bent u op zoek naar houten platen om uw bouwproject te realiseren? U bent van harte welkom bij de Schoonhorster Houthandel in Barneveld. We bieden diverse soorten platen aan in verschillende afmetingen. Informeer gerust eens naar ons assortiment plaatmateriaal of kom langs bij onze houthandel in Barneveld.

Houten platen houthandel

De houten platen die u bij ons kunt kopen, zijn geschikt voor veel doeleinden. Zo kunt u houten platen gebruiken als constructiemateriaal, voor het dichttimmeren van een wand of voor het realiseren van een ander bouwproject. Plaatmateriaal is relatief goedkoop en daarom een goede oplossing voor veel constructie- en afbouw wensen. Al het overige hout dat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken, kunt u ook vinden in het assortiment van onze houthandel in Barneveld.

Plaatmateriaal

Hout kopen

Naast dat u bij ons houten platen kunt kopen, bieden we ook diverse andere houtsoorten aan. Denk dan aan duurzaam meranti hout, robuust eiken- of douglashout en kwalitatief Vurenhout. Vrijwel al ons hout is verkrijgbaar in zowel balken als planken. Hiernaast bieden we u de mogelijkheid om al uw bouwmaterialen bij ons te kopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor schroeven, betonpoeren, zakgoed, elektra, PVC en nog veel meer. Dit alles voor een scherpe prijs! Wij kunnen immers groot inkopen. De voordelen van de Schoonhorster Houthandel uit Barneveld voor u:

  • Zeer scherpe tarieven
  • Balken en planken kunt u kopen in diverse afmetingen
  • Deskundig advies dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector
  • Compleet assortiment
  • Plaats uw bestelling per e-mail, telefoon of fysiek in onze houthandel
Contact-Adres info

Houten platen kopen

Wilt u houten platen bestellen of hout kopen bij onze Barneveldse Houthandel? Kom dan langs tijdens onze openingstijden in Barneveld, bel of mail. We bezorgen in overleg.

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Telefoon: 0342 – 219 065
E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl

Onze houthandel is gevestigd in Barneveld en eenvoudig te bereiken vanaf de regio’s: Arnhem, Utrecht, Apeldoorn, Amersfoort, Ede en Harderwijk.