Houthandel Barneveld

Houthandel Barneveld

U heeft iets geweldigs voor ogen: een prachtige schuur, een mooie buitenverblijf of een sfeervolle veranda. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u over de juiste materialen beschikt om uw project te realiseren. Voor vrijwel alles wat u nodig heeft, kunt u terecht bij de Schoonhorster Houthandel in Barneveld. Naast een ruim assortiment aan hout voor een zeer scherpe prijs, kunnen we ook allerlei benodigdheden leveren, zoals: elektra, PVC, hardsteen poeren en zink. De voordelen van de Schoonhorster Houthandel uit Barneveld voor u:

  • Zeer scherpe tarieven
  • Balken en planken in diverse afmetingen
  • Deskundig advies dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector
  • Compleet assortiment
  • Plaats uw bestelling per e-mail, telefoon of fysiek in onze houthandel
Schoonhorster Houthandel Barneveld

Assortiment houthandel Barneveld

Het assortiment bij onze Barneveldse houthandel bestaat uit:

Vurenhout
Dit houtsoort wordt voornamelijk gebruikt voor constructieve doeleinden en binnentoepassingen, zoals: deurlijsten, vloeren en meubels. Vurenhout is stabiel en elastisch.

Douglas hout
Dit is een van de hardste houtsoorten van Europa. Het hout gaat bewerkt iets minder lang mee dan meranti hout, maar vaak wordt douglas hout gekozen omdat het hout ‘leeft’ en een grove nerf heeft. Douglas hout is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Meranti hout
Dit houtsoort is in vergelijking met het andere hardhout relatief goedkoop. Het is gemakkelijk te bewerken en staat bekend om de mogelijkheid tot een gedetailleerde afwerking. Meranti hout is duurzaam en bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen.

Red cedar
Red cedar is een hoogwaardig en duurzaam houtsoort. We hebben zowel rift gezaagde boeilijsten als rift rabat gevelbekleding in ons assortiment. Dit alles in diverse afmetingen voor een scherpe prijs.

Plaatmateriaal
Plaatmateriaal is voor allerlei toepassingen te gebruiken, zoals een binnenwand of plafond. Vraag onze specialisten van de Schoonhorster Houthandel naar de mogelijkheden voor het gebruik van plaatmateriaal voor bepaalde toepassingen.

Hiernaast biedt onze Houthandel uit Barneveld alle extra toebehoren om uw project volledig te realiseren. Dit alles voor een zeer scherpe prijs!

Hout bestellen

Wilt u hout bestellen bij onze Barneveldse Houthandel? Kom dan langs tijdens onze openingstijden in Barneveld, bel of mail.

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Telefoon: 0342 – 219 065
E-mail:
Info@schoonhorsterhouthandel.nl