Meranti hout

Meranti hout

Wilt u meranti hout kopen? U bent van harte welkom bij de Schoonhorster Houthandel. We bieden meranti balken aan in diverse afmetingen voor een zeer scherpe prijs. Informeer gerust eens naar ons assortiment of kom langs bij onze houthandel in Barneveld.

Eigenschappen Meranti hout

Meranti is hardhout en staat bekend om haar duurzaamheid. Bij goed onderhoud gaat het wel meer dan honderd jaar mee! Het hout kunt u gemakkelijk herkennen aan de rode ondertoon. Meranti is oersterk en goed te bewerken met een fijne afwerking; het hout is gemakkelijk glad te krijgen. Dit in tegenstelling tot vuren of eikenhout, dat meer leeft. Meranti hout is bij uitstek geschikt voor buitenverblijven, schuren, woningen, deuren en kozijnen. Wanneer het hout geverfd is en wordt bijgehouden, zorgt dat voor optimale levensduur. Een laatste voordeel van meranti hout is dat het relatief goedkoop is in vergelijking met andere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld eikenhout. Bij de Schoonhorster Houthandel in Barneveld hebben we voldoende meranti hout op voorraad. U kunt uw meranti hout bestellen per telefoon of e-mail en op zaterdag afhalen bij onze houthandel in Barneveld. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen voor uw bestelling. Bezorgen is in overleg.

Meranti

Voordelen meranti hout

  • Relatief goedkoop hardhout
  • Duurzaam en gaat hierdoor zeer lang mee
  • Geschikt voor fijne afwerking

Aanbod Schoonhorster Houthandel Barneveld

Naast dat u bij ons meranti hout kunt kopen, bieden we nog diverse andere houtsoorten en toebehoren aan. Naast meranti hout hebben wij ook vurenhout, douglas hout, red cedar en plaatmateriaal in ons assortiment. Wilt u zelf een schuur of ander (buiten)verblijf bouwen? Alle toebehoren hiervoor kunnen we ook direct aan u leveren. Zo hoeft u maar naar één partij voor al uw benodigdheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie, elektra, zakgoed, betonpoeren of zink. Onze  adviseurs kunnen u helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen en voorzien u van goed advies.

Meranti hout bestellen? Neem contact op

Kies zelf hoe u contact met ons opneemt. Dat kan per telefoon, e-mail of persoonlijk door langs te komen in Barneveld. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 t/m 17:00 uur. Onze afhaaltijden zijn zaterdag van 08:00 t/m 12:00.

Adres: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Tel: 0342 – 219 065
E-mail: info@schoonhorsterhouthandel.nl

Contact-Adres info

Onze houthandel is gevestigd in Barneveld, vlakbij de afslag ‘Barneveld’ aan de A30. De Schoonhorster Houthandel is gemakkelijk te bereiken uit de regio’s: Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Arnhem, Utrecht, Veenendaal en Harderwijk.