Meranti paal

Meranti paal

Bent u op zoek naar een Meranti paal? Schoonhorster Houthandel helpt u verder.

Meranti

Meranti

Meranti palen komen uit tropische gebieden in zuidoost Azië, denk aan Indonesië, Maleisië en Filipijnen. Meranti wordt geleverd van verschillende boomsoorten uit meerdere landen. Hierdoor zijn vrijwel alle meranti palen een andere kleur. Men koopt Meranti in veel verschillende rode kleuren. Deze kleuren variëren tussen donkerrood en zachtroze, en tussen rozerood en roodbruin. Het hout heeft een gemiddeld gewicht en is eenvoudig te bewerken. Dit bewerken kan met de hand en met een machine. Daarnaast zijn nagels en schroeven eenvoudig aan te brengen in de Meranti paal.

Meranti paal gebruik

Meranti palen worden in Nederland op zeer grote schaal gebruikt. Ze kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis worden toegepast als bijvoorbeeld dakondersteuning. Daarnaast komt Meranti regelmatig voor bij de bouw van veranda’s of schuren. Meranti palen zijn makkelijk te bewerken, spijkeren, schroeven en lijmen.

Meranti kopen

Schoonhorster Houthandel beschikt over verschillende soorten Meranti hardhout. U kunt dit hout bestellen via de webshop, mail en telefoon. Daarnaast mag u het ook in onze houthandel ophalen. Koopt u zoveel Meranti palen dat het niet in de kofferbak past? Geen probleem! Schoonhorster Houthandel helpt u graag bij het vervoeren. Dit kunt u overleggen met één van onze specialisten. Deze kan trouwens ook al uw vragen rondom Meranti beantwoorden.

 

Wilt u Merantihout bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig per telefoon, door bij onze houthandel in Barneveld langs te komen of via e-mail. Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdagochtend tussen 08:00 en 12:00. In de avonduren zijn wij bereikbaar via Whatsapp. Op zondag zijn wij gesloten en ook niet bereikbaar. Op maandagochtend verwelkomen wij u, uw Whatsappje of uw mailtje weer!

 

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

Telefoon: 0342 – 219 065

E-mailInfo@schoonhorsterhouthandel.nl