Vuren balken

Vurenhout

Vuren balken

Bent u op zoek naar vuren balken? Bij Schoonhorster Houthandel bent u dan aan het juiste adres. Bij ons kunt u vuren balken kopen op verschillende afmetingen. 

Vuren balken

Vurenhout komt van de fijne spar, in ons land beter bekend als: de kerstboom. Er zijn in Nederland zelfs verschillende productiebossen voor fijnsparren, maar nog steeds is de vraag hoger dan het aanbod. Vurenhout wordt gekenmerkt door noesten en fijne naden. Bij het selecteren van ons hout, zorgen we ervoor dat er weinig noesten in het hout aanwezig zijn, zodat u een bouwproject van de beste kwaliteit kunt realiseren.

Bouwprojecten met vuren balken

In Nederland worden vuren balken veelvuldig gebruikt bij bouwprojecten. Professioneel, maar ook recreatief. Van het bouwen van een nieuwe schuur tot een zolder of een loungebank. Vuren balken worden vaak gebruikt bij dragende constructie, met uitzondering van ramen en kozijnen. Vurenhout heeft al een lange levensduur, maar door uw vuren balken af te werken met houtolie, bent u nog duurzamer uit. Hoe sterker deze olie wordt verdund, hoe dieper de olie in het hout zal dringen.  Doordat vurenhout niet heel zwaar is, maar wel heel sterk, zijn vuren balken een geliefd stuk hout. Geschaafde vuren balken kunnen gelijk gebruikt worden. 

Balken en planken vurenhout

Wilt u balken en/of planken van vurenhout bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig per telefoon, door bij onze houthandel in Barneveld langs te komen of via e-mail.

 

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

Telefoon: 0342 – 219 065

E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl

 

 

Een van onze specialisten kan al uw vragen rondom vurenhout beantwoorden. Zo weten we voor welke toepassingen vurenhouten balken en planken wel of niet geschikt zijn. Kom vooral bij ons langs in Barneveld, dan zetten we de koffie vast op!