Vuren latten

Vuren latten

Vurenhout

Bent u op zoek naar vuren latten? Bij Schoonhorster Houthandel bestelt u de beste kwaliteit.

Vuren latten

Een groter project vraagt vaak om de hulp van vuren latten. Deze zijn bedoeld om iets aan te bevestigen. Hierdoor wordt het project aan elkaar gemonteerd. Vaak wordt hier vurenhout voor gebruikt. Dit hout is namelijk erg populair, omdat het stevig is en makkelijk te bewerken. Daarnaast zijn ze makkelijk te verlijmen. Ook kan men er eenvoudig in boren. Vuren latten worden vaak gebruikt, denk bijvoorbeeld aan panlatten. 

In Nederland worden de latten veelvuldig gebruikt bij bouwprojecten. Van het bouwen van een nieuwe schuur tot een zolder of een loungebank. Ze worden vaak gebruikt bij dragende constructie, met uitzondering van ramen en kozijnen. Vurenhout heeft al een lange levensduur, maar door uw vuren latten af te werken met houtolie, bent u nog duurzamer uit. Hoe sterker deze olie wordt verdund, hoe dieper de olie in het hout zal dringen. Doordat vurenhout niet heel zwaar is, maar wel heel sterk, zijn de latten een geliefd stuk hout. Geschaafde latten kunnen gelijk gebruikt worden.

Vurenhout

Vurenhout komt van de fijne spar, in ons land beter bekend als: de kerstboom. Er zijn in Nederland zelfs verschillende productiebossen voor fijnsparren, maar nog steeds is de vraag hoger dan het aanbod. Vurenhout wordt gekenmerkt door noesten en fijne naden. Bij het selecteren van ons hout, zorgen we ervoor dat er weinig noesten in het hout aanwezig zijn, zodat u een bouwproject van de beste kwaliteit kunt realiseren.

Contact

Bij Schoonhorster Houthandel kunt u hout bestellen. Ons vurenhout komt van de beste kwaliteit, waardoor u uw project succesvol door kunt zetten. De vuren latten kunt u bestellen via de webshop, maar ook via de e-mail en telefoon zijn wij bereikbaar. Hier kunt u al uw vragen stellen en één van onze specialisten zal u passend advies geven. Wij zien u graag in onze houthandel.

 

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

Telefoon: 0342 – 219 065

E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl