Vurenhout

Vurenhout

Vuren balken

Wilt u vurenhout kopen? Bij Schoonhorster Houthandel ligt het al voor u klaar! Schoonhorster Houthandel heeft onder andere vuren
latten
vuren panlattenvuren balken en vuren planken.

 

Vurenhout

In Nederland wordt vurenhout veelvuldig besteld voor bouwprojecten. Professioneel, maar ook recreatief. Van het bouwen van een nieuwe schuur tot een zolder of een loungebank. Vurenhouten balken worden vaak gebruikt bij dragende constructie, met uitzondering van ramen en kozijnen. Vurenhout heeft al een lange levensduur, maar door uw vurenhouten balken af te werken met houtolie, bent u nog duurzamer uit. Hoe sterker deze olie wordt verdund, hoe dieper de olie in het hout zal dringen.  Doordat vurenhout niet heel zwaar is, maar wel heel sterk, is het een geliefd stuk hout. Geschaafde vurenhouten balken kunnen gelijk gebruikt worden.

Vurenhout afkomst

Vurenhout komt van de fijne spar, in ons land beter bekend als: de kerstboom. Er zijn in Nederland zelfs verschillende productiebossen voor fijnsparren, maar nog steeds is de vraag hoger dan het aanbod. Vurenhout wordt gekenmerkt door noesten en fijne naden. Bij het selecteren van ons hout, zorgen we ervoor dat er weinig noesten in het hout aanwezig zijn, zodat u een bouwproject van de beste kwaliteit kunt realiseren.

Schoonhorster Houthandel heeft alle materialen die uw nodig heeft voor uw bouwproject.

Vurenhout

Vurenhout bestellen

Een van onze specialisten kan al uw vragen rondom vurenhout beantwoorden. Zo weten we voor welke toepassingen vurenhout wel of niet geschikt is. Kom vooral bij ons langs in Barneveld, dan zetten we de koffie vast op! Wilt u balken en/of planken van vurenhout bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig per telefoon, door bij onze houthandel in Barneveld langs te komen of via e-mail.

 

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

Telefoon: 0342 – 219 065

E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl

 

Koopt u zoveel vurenhout dat het niet in de kofferbak past? Geen probleem! Schoonhorster Houthandel helpt u graag bij het vervoeren.