Vurenhout

Vurenhout  

Bent u op zoek naar balken of planken van vurenhout? Deze kunt u bestellen en kopen bij de Schoonhorster Houthandel uit Barneveld. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of in overleg laten bezorgen. We kunnen vurenhout voor een scherpe prijs aanbieden, terwijl we garant staan voor een hoge kwaliteit.

Eigenschappen vurenhout

Met vurenhout kunt u veel kanten op. Vurenhouten balken worden vaak gebruikt in dragende constructies (uitgezonderd ramen en kozijnen) en planken worden gebruikt voor aftimmerwerk. Voor buitenoplossingen is het aan te raden om het vurenhout direct goed af te werken met verf en dit regelmatig bij te houden. Anders verkleurt het geelbruine hout al na een week en krijgt het een grijze tint. Overigens heeft het hout ook een veel langere levensduur wanneer u het vurenhout beschermt en bijhoudt. Vurenhout wordt gekenmerkt door noesten en fijne naden. Bij het selecteren van ons hout, zorgen we ervoor dat er weinig noesten in het hout aanwezig zijn, zodat u een bouwproject van de beste kwaliteit kunt realiseren.

Balken en planken vurenhout

Wilt u balken en/of planken van vurenhout bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig per telefoon, door bij onze houthandel in Barneveld langs te komen of via e-mail.

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld
Telefoon: 0342 – 219 065
E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl

Een van onze specialisten kan al uw vragen rondom vurenhout beantwoorden. Zo weten we voor welke toepassingen vurenhouten balken en planken wel of niet geschikt zijn.

Contact-Adres info

Een partij voor uw project

Wilt u een buitenverblijf realiseren, een schuur bouwen of een kozijn maken? Alle toebehoren die u nodig heeft bij uw project kunnen we als Schoonhorster houthandel ook aan u leveren. U kunt hierbij denken aan isolatiemateriaal, elektra, PVC of dakbedekking. Bij ons betaalt u niet meer dan bij de bouwmarkt! Zo heeft u slechts één partij nodig om uw gehele project te realiseren. Ook andere houtsoorten kunt u bij ons kopen, zowel planken als balken. Ons assortiment hout bestaat uit:

  • Vurenhout
  • Douglashout
  • Meranti
  • Red Cedar
  • Plaatmateriaal

De Schoonhorster Houthandel in Barneveld is eenvoudig te bereiken vanaf de A30. Vanuit omliggende plaatsen en steden zoals Ede, Lunteren, Veenendaal, Voorthuizen, is onze houthandel binnen een kwartier tot halfuur aan te rijden. Maar ook vanuit Utrecht, Apeldoorn, Amersfoort of Arnhem is er een gemakkelijke wegverbinding.