Vurenhouten balken

Vurenhout

Vurenhouten balken bestellen

Wilt u vurenhouten balken bestellen? Dan bent u bij Schoonhorster Houthandel aan het juiste adres. Bij ons kunt u vurenhouten balken bestellen in verschillende afmetingen.

Vurenhouten balken

Vurenhout komt van de fijne spar, in ons land beter bekend als: de kerstboom. Er zijn in Nederland zelfs verschillende productiebossen voor fijnsparren, maar nog steeds is de vraag hoger dan het aanbod. Vurenhout wordt gekenmerkt door noesten en fijne naden. Bij het selecteren van ons hout, zorgen we ervoor dat er weinig noesten in het hout aanwezig zijn, zodat u een bouwproject van de beste kwaliteit kunt realiseren.

Bouwprojecten

In Nederland worden vurenhouten balken veelvuldig besteld voor bouwprojecten. Professioneel, maar ook recreatief. Van het bouwen van een nieuwe schuur tot een zolder of een loungebank. Vurenhouten balken worden vaak gebruikt bij dragende constructie, met uitzondering van ramen en kozijnen. Vurenhout heeft al een lange levensduur, maar door uw vurenhouten balken af te werken met houtolie, bent u nog duurzamer uit. Hoe sterker deze olie wordt verdund, hoe dieper de olie in het hout zal dringen.  Doordat vurenhout niet heel zwaar is, maar wel heel sterk, zijn vurenhouten balken een geliefd stuk hout. Geschaafde vurenhouten balken kunnen gelijk gebruikt worden. Bij Schoonhorster Houthandel kunt u al uw bouwmaterialen online kopen, zodat u niet langs verschillende bouwmarkten hoeft voor uw bouwproject. Naast vurenhout hebben wij ook Meranti of Douglas hout.

Vurenhouten balken en planken bestellen

Wilt u balken en/of planken van vurenhout bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig via de webshop, per telefoon, door bij onze houthandel in Barneveld langs te komen of via e-mail. Een van onze specialisten kan al uw vragen rondom het bestellen van vurenhouten balken beantwoorden. Zo weten we voor welke toepassingen vurenhouten balken en planken wel of niet geschikt zijn. Kom vooral bij ons langs in Barneveld, dan kunnen wij u optimaal helpen en kunt u de vurenhouten balken gelijk meenemen, in plaats van bestellen. Koopt u zoveel vurenhouten balken dat het niet in de kofferbak past? Geen probleem! Schoonhorster Houthandel helpt u graag bij het vervoeren van deze vurenhouten balken.

Adres houthandel: Schoonhorsterweg 14, 3772 TK Barneveld

Telefoon: 0342 – 219 065

E-mail: Info@schoonhorsterhouthandel.nl